dissabte, 2 de juny del 2012

ELS ESQUIROLS DE VISITA A UN TALLER MECÀNIC

Ahir a la tarda vam visitar un taller mecànic de Sant Feliu. És del Manel i el Cristian, els tiets de la mare de la Iriana. Ens van acollir molt bé i ens van explicar què hi fan: des d'rreglar punxades dels pneumàtics a pintar cotxes sencers, des de treure petits cops a reparar un cotxe de dalt a baix... Era la visita que volíem fer per donar per tancat del tot el nostre projecte sobre els cotxes!
Van ensenyar-nos com és un cotxe per dins! i vam poder preguntar tot allò que necessitàvem saber...
Vam entrar a la sala de pintar. Ens van ensenyar els milers de colors que poden fer, de totes les marques que coneixíem!!! al pintar aquí dins no contaminen i ni el Manel ni el Cristian no respiren coses dolentes.
També ens van ensenyar com treballen amb els cotxes alçats. Van pujar un cotxe amb un alçador gran, un altre amb un alçador petit que el va aixecar per la roda i al final, just quant marxàvem, vam tenir la sort de veure com una grua portava un cotxe i el baixava al garatge del Manel i el Cristian.
I sense adonar-nos-en vam embrutar-nos les mans com els mecànics!!! i els genolls, i les cames, i fins i tot la cara... Gràcies Manel i Cristian!!! Els Esquirols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada