dilluns, 12 de novembre del 2012

LA RUTINA D'ENTRADA A P5

Bona nit, famílies de P5!!!

En uns propers missatges us anirem explicant algunes de les coses que fem amb els vostres fills/es a la classe. Us afegirem arxius, pàgines webs, cançons... perquè pugueu saber més coses que fan els vostres fills/es i les pugueu fer vosaltres a casa (si voleu!!!).

Avui comencem per explicar-vos que l'entrada a l'escola és molt important per nosaltres i pels vostres fills/es. Ens diem bon dia, entrem a l'escola i pugem a la classe. Mirem de saludar, ja bé des de la porta o a dins mateix de la classe, un a un als nostres alumnes!!!

El primer que fan és treure's la jaqueta, el jersei i penjar-ho tot al seu penjador: jaqueta, jersei, bossa,... Mentre fan tota aquesta feina, els vostres fills/es parlen, es busquen els uns als altres, ... i quan han passat entre deu i quinze minuts han d'estar amb la bata, asseguts a la seva cadira, en silenci.

Com saben que ja ha arribat aquest moment? doncs perquè senten aquesta cançó, el Parenostre: http://www.youtube.com/watch?v=dhc2-EA6yxg (ja la canten, per casa, aquesta cançó?).

Ens diem BON DIA!!! i comencem les rutines de l'inici del dia.

Demà continuarem explicant-vos els embarbussaments que estem aprenent (de cada lletra que estem treballant) i la cançó de l'abecedari. Bona nit!!!

Manu i Jordi, tutors dels lleopards i dels jaguars (P5-A i P5-B).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada