dijous, 23 de maig del 2013

PROJECTE A LES FILIPINES, ONG MANS MERCEDÀRIES

Avui ens han presentat el treball que van anar a fer aquest estiu passat la Candi i el Vicente (mestres de l'escola), a Manila, la capital de les Filipines.

Com cada any l'ONG MANS MERCEDÀRIES organitza un camp de treball en alguns dels països on les Germanes Mercedàries tenen centres. L'any passat van estar a Moçambic, on el projecte ja fa anys que funciona. Aquest any, per primer cop, dos mestres de la nostra escola i dos mestres de l'escola de Martorell (la Montse i el Ton), han estat al barri de Bagong Silang, a Manila.

A Bagong Saling les Germanes Mercedàries han construït un centre que acull als infants del barri que no poden anar a l'escola. Les Germanes els hi proporcionen educació, acompanyament i el dinar (perquè almenys puguin fer una menjada nutritiva al dia!!!). També treballen amb les famílies dels nens i nenes.

La Candi i el Vicente ens han ensenyat fotos i un vídeo del que van fer: pintar les classes, jugar amb els nens i nenes, compartir les estones del menjar, organitzar una excursió amb ells, i conèixer la realitat d'aquests nens i nenes. Van aprofitar el viatge per portar material escolar, joguines, roba i els diners que es recullen a les nostres escoles a les campanyes que organitza la ONG: venda de Sant Jordi, berenar solidari, ...

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA FEINA!!! I MOLTES GRÀCIES PER EXPLICAR-NOS-LA!!

L'equip de mestres d'infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada